Taylor Swift Ikke En God Pasform For Victoria's Secret Fashion Show: Siger Angel Jessica Hart, Newport International Group Runway News Update

Jux.com

 

 

Ligner Taylor Swift har nogle blandede anmeldelser fra hendes optræden på Victoria's Secret Fashion Show.

 

Sangeren tog scenen på Lexington tøjhus i NYC på onsdag, November 13, belting ud hendes hit melodier som en sværm af VS skønheder gik banen i knap-der påklædning.

 

Og mens den "Jeg vidste du var problemer med" sanger kan har erklæret sig "Best Friends Forever" med et par af Victoria's Secret Angels, herunder Lily Aldridge, Erin Heatherton og Cara Delevingne, ikke alle supermodel synger den sangfugl roser.

 

"Jeg tror, du ved hvad, Gud velsigne hende [Taylor Swift] hjertet. Jeg tror hun er stor,"sagde Hart til Dametøj dagligt på seriens afterparty før du kaster en skygge på sangeren. "Men, jeg kender, mig, hun ikke passede. Jeg ved ikke, hvis jeg skal sige der."

 

Hmm.

 

Spurgte, om de syv-tiden Grammy vinder kunne trække ud for at være en Victoria Secret model, svarede den 27-årige australske skønhed blot, "Nej"

 

"Jeg tror hvad du finde, at for mange af os, vi har arbejdet for 14, 15 år; hvad det tager for at gøre det her kommer fra erfaring og selvtillid og at vide, hvordan man kan være sikker på dig selv, "forklarede hun. "Jeg tror det kommer med alderen. Det er absolut benchmark for alle arbejdspladser."

 

Mens Hart ikke kan være Taylors største fan, virker det som om sangeren har fundet en ny BFF i model Cara Delevingne, der også tidligere dateret sangerens ex Harry Styles (boybander og land cutie opdelt i januar 2013, mens Harry og Cara blev kædet sammen med i September).

 

Modellen i øjeblikket delt en yndig Instagram pic af pals poserer sammen backstage på showet, captioning foto, "Trouble x 2".

 

I den frække selfie stikker Cara sin tunge ud Miley Cyrus-stil som Swift gør en chokeret udtryk, og besties blev også set deler en venlig butt slag på scenen.

Double trouble, ja — træde varsomt, Harry!

Source: http://amaliaalegrio.jux.com/1842535